cookiemærke

Fisher Price – Octonauts Figurer

DKK 20,00

Alder: fra 3 år.
Flere varianter: produkt vælges tilfældigt
OBS! ved køb af flere prøver vi så godt vi kan at gøre så du ikke modtager den samme.
Hvis der er en speciel du gerne vil have, kan du skrive en kommentar til dit køb på siden kasse. Hvor du fortæller os hvilken du gerne vil have.

5 på lager

Vælg antal
Varenummer (SKU): 029129 Kategorier: , , , , , , , , , GTIN: 6947731029129

Beskrivelse

Octonauts er et besætning på otte søde dyr, der udforsker havet på jagt efter eventyr og sjov! Fra deres undervandske “Octopod” -base er de otte talentfulde besætningsmedlemmer altid klar til spænding og eventyr.
Her får du en tilfældig figur fra Octonauts besætningen. Du kan vælge mellem følgende figurer:

Kaptajn Barnacles Bjørn
Kaptajn Barnacles er en modig isbjørn og leder af Octonauts besætningen. Han er altid den første, der haster ind og hjælper, når der er et problem. Ud over at opleve, nyder Barnacles at spille sin harmonika og skrive i sin kaptajns log.

Kwazii Kat
Kwazii er en vovehals orange kat med en mystisk piratfortid. Han elsker spænding og rejser til eksotiske steder. Hans foretrukne hobbyer inkluderer lange bade, racing Gup-B og Robinhood

Peso Pingvin
Peso er lægen for holdet. Han er ekspert i bandage og bærer altid sit medicinske kit med sig i tilfælde af nødsituationer. Han er ikke for glad for skræmmende ting, men hvis en skabning er såret eller i fare, kan han være den modigste Octonaut af alle!

Yderligere information

Vægt 20 g

Du kunne også være interesseret i...

0